Trädgårdsfägring - Rudbeckia fulgida

Trädgårdsfägring – vara eller inte vara

Trädgårdsfägring – platsen där vi är några stycken som stadigt länkar våra inlägg. Och i veckan blev jag uppmärksammad på att Anita och Veronica slutar driva forumet från och med september. Jag fick en kommentar – snälla ta över. Men jag kan av olika orsaker inte ta på mig hela ansvaret själv. Det är dessutom på en helt annan plattform än den jag själv använder – wordpress.org.

Och nu är frågan – behöver vi Trädgårdsfägring? Vill vi behålla Trädgårdsfägring?

I mitt tycke en trevlig samlingsplats men jag ser också att många bloggare inte länkar sina inlägg. De dyker upp med nya inlägg i blogglistan till höger men inte bland veckans inlägg. Hur ska man tolka det?

Gräs, barr och kaukasisk förgätmigej
Gräs, barr och kaukasisk förgätmigej

Så ni som läser här och som kanske också använder er av Trädgårdsfägring – ser ni ett behov och vilka kan i så fall ta över eventuellt med mig?

Ormbunkar - Athyriujm otophorum v. okanum - japansk öronbräken
Athyriujm otophorum v. okanum – japansk öronbräken

Personligen följer jag… förutom Trädgårdsfägring

Jag följer bloggar och inlägg på två ställen… Det är Trädgårdsfägring och Bloglovin. Och det skulle vara ganska lätt för mig att ansluta fler bloggar till Bloglovin. Det jag i så fall går miste om är möjligheten att läsa blogginlägg kring ett tema. Och det är alltid spännande att se vilka olika tolkningar som dyker upp.

Tyck till

Skriv i kommentarsfältet om vilket behov av Trädgårdsfägring du ser. Och också om du kan tänka dig vara en del av flera som administrerar.

Ser fram emot dina synpunkter!

11 Kommentarer

 1. Marika den 22 augusti, 2021 kl 16:23

  Hej Carina!
  Jag håller med dig att det är kul att det är samlat på ett ställe, hittar också nya bloggar ibland. Känns som vi trogna blivit en liten bloggfamilj.
  Ha det gott /Kram Marika

  • Carina den 22 augusti, 2021 kl 20:01

   Ja det är en skillnad på att följa bloggar via bloglovin och via trädgårdfägring. Teman är både en hjälp och en utmaning. Håller med om familjen 🙂

   Kram, Carina

 2. Marit den 22 augusti, 2021 kl 17:13

  Det virker som antall bloggere blir færre og færre, og det synes jeg er så trist. Jeg har linket til TrädgårdsFägring mange ganger, og det er jo synd hvis de gir seg.

  Klem, Marit

  • Carina den 22 augusti, 2021 kl 20:02

   Det är klart att de gör. De har slutat blogga båda. Nu är frågan om vi vill och kan hitta en lösning framåt. Är du intresserad av att hjälpa till?

   Kram, Carina

   • Marit den 23 augusti, 2021 kl 22:10

    Jeg har ikke så god greie på teknikk innenfor data som det du har. Så jeg tviler vel på om det er noe jeg kan hjelpe til med.

    Klem, Marit

 3. Lisbeth den 22 augusti, 2021 kl 17:16

  Jeg er ikke med på TrädgårdsFägring, men jeg giver ikke op med at blogge 🙂
  Kram, Lisbeth

  • Carina den 22 augusti, 2021 kl 20:04

   Så kan det vara. Ibland är jag trött på det, särskilt nu när jag har problem med diskarna med bilder. Jag vågar inte sia om framtiden.

   Kram, Carina

 4. Ätliga trädgården den 26 augusti, 2021 kl 22:52

  Läckra nyanser av grönt

  Ja du vet min inställning! Jag tror bloggdöden blir nästintill total om det inte finns en samlingsplats. I alla fall kommer inte jag ihåg att kolla vilka som kan ha gjort nya inllägg om det inte finns länkar och kommentarer. Teman är också kul att läsa om även om jag själv sällan deltar.

  Kram
  /Anette

  • Carina den 28 augusti, 2021 kl 09:04

   Jag tycker också det är trevligt med teman som är trädgårdsrelaterade. Jag får så många nya och spännande vinklingar när jag läser resultaten. Teman och möjligheten att blogga runt dem är för mig det som gör TF annorlunda. Jag följer massor av bloggar vi bloglovin. Men jag kan inte ta på mig hela ansvaret om jag är realistisk.

   Kram, Carina

 5. Anni den 31 augusti, 2021 kl 11:08

  Jag gillar Trädgårdsfägring, gillar att kunna läsa flera trädgårdsinlägg när jag vill. Men länkar bara själv om jag har ett riktigt trädgårdsrelaterat inlägg – min blogg är mer annat än trädgård. Tycker verkligen att det vore synd om portalen försvann!

  • Carina den 2 september, 2021 kl 17:33

   Javisst vore det synd. Hoppas att det löst sig nu men jag vet inte säkert.

   Kram, Carina

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.