Trädgårdsfärger; om prickigt

Trädgårdsfärger; om prickigt

posted in: FÄRGER | 0

Prickigt

Det ska va’ prickiga prickar å inte randiga ränder eller fläckiga, fläckar. Ett snabbdyk i arkivet och jag hittar några stycken. Håll till godo!

Det var prickigt från mig. Mer ser du hos Charlotta med bloggen Charlottas trädgård

Carina

0 Responses

 1. Fint collage! Det är en härlig tid vi har framför oss:)
  Önskar dig en fin söndag!

  • Tack! Javisst är det. Läser om kyla och dåligt väder men det ser ut som jag klarar mig 🙂

   Tack detsamma! Carina

 2. Vackert och färgglatt och prickar – javisst! 🙂
  Tack för att du delar. Ha en fin vecka!

 3. Så mange skjønnheter du viser frem. Herlig!

 4. Prilliga prickar var det här! Fina bilder. Ha en fin vecka 🙂 Anette

 5. Nu har jag noggrant klickat upp varje bild för att se alla prickar. Och visst hittade jag lite prickar på alla … utom möjligen Gentianan, men där får jag lita på ditt ord 😉 Tack för en härlig vårbukett!

  Kram Anita

  • Varsågod – den bjuder jag gärna på! Ja det får du, lita på mig 😉 När jag började titta på andras inlägg så tänkte jag… ..jamen jag har ju liljor och lungört och allt möjligt. Är nog dags att göra ett ryck och göra i ordning fler bilder.

   Kram, Carina

 6. Det finns prickar på mer än man först tänker på. Vad fin nejlikan var när man kom så nära. Borde lägga mig på knä oftare och titta på blommorna långt ner.
  Kram Kristina

 7. Så fint collage! Ja, många växter är faktiskt lite prickiga när man tittar riktigt nära. Ibland måste man ha god syn för att se dem. Bra för gamla halvblinda tanter att man kunde klicka upp dina bilder, för då såg även jag alla prickar:-)

  • Ja det var bara de fina, fina prickarna jag hittade. Sen när jag tittade på alla andras insåg jag – jamen jag har ju också liljor mm.. 🙂

 8. Fint kollage. Jag fick också titta noga på bilderna för att se prickar. De fanns där, men man fick titta noga.

  • Ja så var det! Alla stooora, fina prickar fanns på oredigerade bilder som inte går att visa 🙂

Leave a Reply